Grilovačka 2015

Odpočítávání dnů do očekávané události zná každý z nás. Děti netrpělivě čekají na prázdniny, pracující na dovolenou, snoubenci na svou svatbu a u nás ve ViVě se těšíme na grilovačku.

Rok od roku se snažíme překonávat sami sebe. Grilovačka se konala ve stejném čase jako   minulý rok - předposlední srpnový týden ve čtvrtek, ve spolupráci s firmami Duravit, Hansgrohe a Glass 1989.

Grilovačce předcházela  školení, během nichž jsme představili novinky výrobců Hansgrohe, Duravit a Glass 1989. Ti, kteří se jich nemohli zúčastnit, nemuseli být smutní. Novinky těchto renomovaných značek si mohli prohlédnout i během grilovačky.

Kromě produktů od našich partnerů a grilovaných specialit byly k dispozici i jiné atrakce. Milovníci aut si mohli dát zkušební jízdy v nových Renaultech ze série Kadjar a Espace

Pro nadšence dvounohých koní jsme připravili motocykly Harley Davidson. V podvečer se konalo losování tombolových lístků z účastníků školení z předcházejících dnů. Když si každá ze 6 cen našla svého nového majitele, mohla na pódium vystoupit kapela ViVa all stars Band a zábava se skutečně rozproudila. 

Tancovalo a zpívalo se až do brzkého rána.

Více fotografií z grilovačky si můžete prohlédnout v naší galerii na facebooku.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk