Grilování 2014

ViVa myslela i tento rok na své zákazníky, architekty či tzv. sympatizanty a ve spolupráci s německými firmami Duravit a Hansgrohe zorganizovala dlouho očekávané grilování. Jak jinak, i nyní jsme termín zvolili na čtvrtek předposlední srpnový týden.

Všechno jsme začali rozkládat hned zrána, abychom mohli začít hezky o 11té, jak jsme slíbili.  

Kromě stanů, stolů, grilu či výčepu si své místo našel také Select mobil od Hansgrohe, kde byly vystaveny nejzajímavější baterie a sprchy od dané společnosti. Nechyběli zástupci Hansgrohe, kteří rádi poskytli odborný výklad k daným produktům. Hansgrohe se sebou přinesl u dětí a dospělých oblíbený Seqway, na kterém se mohli všichni povozit.

Ačkoli Duravit žádný mobil s vystavěným nábytkem nemá, naše zkušebna a showroom jim byly plně k dispozici. Zástupci Duravitu velmi rádi a ochotně vysvětlovali a ukázali všechno, na co se jich zákazníci zeptali. Stejně jako na školení, i během grilování byl největší zájem o provedení bidetového sedátka SensoWash, které bylo zároveň cenou v tombole.

Prostor na vystavení svých motocyklů dostal i náš partner Harley Davidson. Nechyběla ani možnost zkušebních jízd na nových Renaultech.

V podvečerních hodinách přišlo na řadu vytoužené losování tomboly. Kdo se zúčastnil školení v předcházejících dnech a byl přítomný na grilování, měl velkou šanci vyhrát některou ze 3 cen. O moderování jsme poprosili našeho čestného hosta p.Gogále, který rád přijal tuto nabídku. Tombolové lístky tahali z provizorní urny zástupci firem, kteří své ceny věnovali do tomboly.  

Po úspěšném nalezení nových majitelů cen se mohla rozproudit zábava. O hudbu a zábavu se nám postarala poprocková skupina  Shine, která zahrála směs známých československých a zahraničních skladeb.

Více fotek z grilování si můžete prohlédnout v naší galerii na facebooku.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk