Jediný showroom na Slovensku, kde můžete vidět Axor manufakturu

Požadujete extra délku Vašich armatur, chtěli byste  baterie v jiném barevném provedení, než je standardní chrom, nebo by se Vám líbilo mít na nich vygravírovaný vlastní monogram?

Nanášení speciálních povrchů

Při navrhování koupelny se všichni snažíme vytvořit neobvyklé dílo. Občas se stane, že nám na to nepostačují chromové baterie, proto hledáme jiná řešení. Axor manufaktura nabízí 12 různých povrchových úprav pro Axor baterie. Kromě chromu máte na výběr zlato, červené zlato, nikl, bronz či černý chrom. Všechny v leštěné i broušené verzi.

Prodloužení nebo zkrácení armatur

Vybrali jste si tvar armatury, který Vám nejvíce zapadne do celkového designu koupelny, avšak požadujete ji vyšší, případně nižší? S Axor manufakturou žádný problém.  Axor baterie je možné upravit na míru. 


Gravírování osobních iniciál, znaků nebo log

Už nemusíte nechávat vygarvírované vzkazy jen na snubních prstýncích. Buďte extravagantní a dejte si vyrobit vlastní vzkaz i na baterii. Konec konců, používáme je dennodenně. Máte rodinný erb? Dejte si ho i na baterii. Jste vlastníkem hotelu? Nechte své logo na baterii. Kreativitě se meze nekladou.


Axor manufaktura nabízí mnoho speciálních úprav na armatury. Ukázku toho nejlepšího si můžete od této chvíle prohlédnout i u nás ve ViVě v Bratislavě..

Pro ještě lepší představu, co Axor manufaktura nabízí, zhlédněte video:

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk