Novinky Duravit, Hansgrohe, Glass 1989, ViVa - školení srpen 2015

Po roce jsme opět přichystali školení pro naše prodejce a architekty, na kterém jsme prezentovali novinky výrobců  DuravitHansgroheGlass 1989. Na školeních se zúčastnilo více než 70 lidí.

Každý ze zástupců firmy prezentoval svou část. Díky širokému sortimentu v našem showroomu, který nemá nouzi o nejnovější kousky, jsme mohli prezentaci nést nejen v teoretické rovině, ale stejně tak i v té praktické.  

Z Duravitu byly nejzajímavějšími objekty na živou prezentaci novinky jako  nábytkové série L-Cube, Cape Cod, nová rohová vana Paiova, ale i pro mnohé oblíbené bidetové sedátko  SensoWash v provedení Slim.

Hansgrohe nás potěšilo prezentací novinek, jimiž se tentokrát staly nové termostaty ShowerSelect Glass , ShowerTablet Select, nové sprchové systémy Rainmaker Select Showerpipes. Z baterií byly představeny novinky ze série Talis a vyzkoušet si naši prodejci a architekti mohli dřezovou baterii Metris Select a jiné.

Poslední část školení byla věnována italské značce Glass 1989. Jelikož jsme tuto firmu zařadili do svého portfolia značek teprve nedávno, začínalo se všeobecným představením výrobce. Po něm následovaly informace o konkrétních produktech, mezi něž jsme zařadili vanu Sofa – ta se stala vítězem v ceně Design Plus Award pro rok 2015, nebo cenově dostupné sprchové vaničky CincoFlat.

Školení jsme ukončili vypsáním lístků do tomboly, jejíž slosování se konalo na grilovačce 2015. 

Více fotografií ze školení si můžete prohlédnout v  naší galerii na facebooku.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk