​Novinky Duravit ve Vive

Novou kolekci Duravit nyní najdete i v našem showroomu. Přijďte se seznámit s moderními a nadčasovými novinkami na trhu.

Keramika DuraSquare kombinuje zdánlivé protiklady a vypadá neskutečně dobře. Jasnost, preciznost a redukovanost prochází kompletním programem, který je nejen moderní a nadčasový, ale také udržitelný a trvanlivý.

Umyvadla obsahují extrémně přesné rovnoběžky, které zvýrazňují oblé přechody uvnitř umyvadla. Díky inovativnímu materiálu DuraCeram® jsou okraje pouze 5 milimetrů silné. Tím se maximalizuje velikost mycí části a zároveň se dá mimořádně snadno čistit. Také vhodné pro menší místnosti: zejména subtilní tvary keramiky a konzoly umyvadla vytvářejí transparentnost a lehkost.

S novým zrcadlovým programem, ukazuje Duravit všestranné designové řešení, které přidává hodnotu koupelnám jak v privátním, tak i veřejném sektoru a zároveň poskytuje optimální a krásné osvícení. V této variantě poskytují přímé osvětlení dvě světla, umístěné po bocích. Speciálně navržený deflektor poskytuje obzvlášť homogenní světlo s vysokou svítivostí. Dodatečně dostupné s vyhříváním proti mlžení a stmívacími funkcemi.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk