​ViVa GRIL 2018

I tento rok jsme pro naše obchodní partnery a přátel připravili již tradiční ViVa Gril párty s množstvím zajímavostí a zábavy. Samotné grilování předcházely prezentace novinek od značek Duravit, Duscholux, Emco, Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Kaldewei a Schell v našem showroomu. Pokud jste chtěli o produktech vědět ještě více, mohli jste se zeptat přímo v prezentačních stáncích na akci.

K originální zábavě přispěly i Harley Davidson s představením motocyklových novinek a možností jízdy na trenažéru, Jaguar a Land Rover se zkušebními jízdami na nových automobilech. Novinkou byl cyklotrenažér, na kterém jste si mohli zajezdit jako profesionál týmu Bora Hansgrohe. Vedle zábavných atrakcí jste si mohli pochutnat na gurmánských specialitách, nabít energii Příběhem jedné kávy od profesionálních baristů, případně vyzkoušet ochutnávku rumů.

Vyvrcholením akce byl koncert legendární skupiny Horkýže slíže, která rozproudila zábavu ve velkém stylu. Koncertu předcházela tombola plná zajímavých a hodnotných cen. Dokonce nám i Peter Sagan poskytl vlastnoručně podepsaný dres.

Děkujeme všem zúčastněným za skvělou atmosféru a obchodním partnerům za pomoc při organizaci akce.

Těšíme se na vás při dalším grilování :)

Výběr fotografí z ViVa Gril párty 2018 najdete na naší facebookové stránce.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk