​ViVa je tu i pro studenty

Školení jsme tentokrát dali úplně jiný význam. Po delší šňůře prezentací a školení, které organizujeme buď ve spolupráci s některým z našich dodavatelů nebo pro prodejce a architekty, na řadu přišli studenti.

Jakož i po minulé roky, právě jedno takové se u nás konalo 28.11.2017, pro budoucí projektanty ze Slovenské technické univerzity, katedry technických zařízení budov.

Studentů se ujal kolega Martin Grebeči, který je v představování našich produktů a jejich fungování či montáže, špičkový odborník a znalec. Školení obsahovalo mnoha názorných ukázek, zapojování baterií a jejich fungování. V našem showroomu máme vystaveny všechny typy montáže umyvadlových baterií. Ať už je to stojánková montáž na umyvadlo, stojánková montáž za umyvadlovou mísou nebo podomítková montáž. Po ukázkách montáží měli studenti možnost seznámit se také s různými typy ovládání baterií. Kromě klasických pákových, to byly baterie s ovládáním na joystick, termostatické baterie, ale i nové typy ovládání tlačítkem.

V naší zkušební místnosti mohli studenti vidět a vyzkoušet si různé sestavy využití podomítkových baterií, hlavových a ručních sprch. Další, neméně zajímavou, byla ukázka průřezu žlabu a vysvětlení fungování zápachové uzávěrky. Vysvětleny byli i funkce kartuší a rohových ventilů.

Několik hodin, během nichž studenti získali informace právě z praktických ukázek fungování baterií, přinesly řadu otázek a odpovědí. Ne poprvé jsme se setkali s paní doc. Ing. Janou Peráčková, PhD. a její studenty a těšíme se na další spolupráci. Nic víc nám nedělá větší radost, jako možnost posouvat hranice mladých lidí a poskytovat jim kvalitní informace.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk