ViVa opět překvapuje: Umělecká díla už i ve vaší koupelně

ViVa opět nezahálí. Ve svém showroomu našla místo pro novinky, které vás nadchnou svou zjednodušenou krásou. Bez zbytečných příkras právě přirozeností dobývají svět a díky ViVé je můžete mít už i vy ve svých domovech. A zde již ukázka maximálně jednoduchých skvostů...

Elegantní geometrie Duravit L-Cube

Kolekce definovaná jednoduchostí vytváří prostor pro každodenní rozjímání.  Nábytkový program Duravit L-Cube, určený do koupelny, eliminuje všechny nepotřebné prvky.  „S menším počtem rozptýlení je zkrátka člověk podnícen skutečně relaxovat a odpočinout si.“  

Geometrie obdélníkového nábytku, jehož jedinečnost spočívá v detailech, jakým je například tajuplná mezera mezi deskou a zásuvkami či členění čel zásuvek, s minimálními konstrukčními prvky vytváří maximální eleganci.  Kolekce L-Cube je spojovacím prvkem koupelny a ostatního prostoru, kdy zanikají rozdíly a koupelny se tak stává právoplatnou místností vašeho bydlení.

Pohovka v koupelně Sofa

Produkty z dílny Glass 1989 jsou známy svým prolínáním prvků a přenášením vlastností jednotlivých místností právě do koupelny. Koupelna se tak dostává do obývacího pokoje nebo naopak. Obývák je najednou v koupelně.  

Novinka – vana Sofa, která se stala Winner of 2015 Design Plus Award , připomíná pohovku nejen svým tvarem, ale i pohodlím, které poskytuje. Položením na rám z masivního dřeva se už skutečně ničím neliší od pohovky. Vychutnejte si pohodlí a krásu nevšedního produktu Glass 1989 Sofa už i vy. 

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk