ZMĚNA JAKO PŘÍLEŽITOST: Dornbracht nyní už i ve ViVě

Rozhodnutí bylo jednoznačné. Zařadit Dornbracht do našeho showroomu a  e-shopu znamenalo představit jednu z nejvyšších a progresivních kvalit výroby a inovativního designu. 

Úspěch rodinné firmy, která získala několik prestižních ocenění jako hybná síla vývoje a trendů bateriového odvětví, je založený na principu změn. Ty by neměly být nikdy považovány za omezení, ale za obrovskou příležitost. A ViVa vám tuto příležitost nabízí naservírovanou přímo na talíři.

Vybrat do svého portfolia Dornbracht neznamená popřít zvyky, které máme jako lidé v koupelně zažité. Právě naopak. Důraz je kladen právě na ně, na konkrétního jednotlivce a jeho osobní pohodu.“

Technologie, které Dornbracht využívá, zjednodušují život člověka a otevírají nové možnosti a příležitosti, jak dosáhnout cíl – osobní pohodu a kvalitně strávený čas v koupelně. Nádherné a technologicky propracované vodovodní baterie tak získávají úplně jiný než jen funkční a estetický význam. Stávají se naší neoddělitelnou součástí. 

Přijďte se podívat na vlastní oči do našeho showroomu nebo si klikněte na náš e-shop a vyberte si dokonce i ze škály různých povrchových úprav (klasický chrom, cyprum, nikl satin).

Změňte svou jedinečnou příležitost ve skutečnost!

V naší galerii na facebooku najdete ukázky vystavených výrobků Dornbracht.

Obrázky: www.dornbracht.com

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk