VIVA je součástí nového slovenského unikátu

VIVA je součástí nového slovenského unikátu

Bratislavská městská zóna Nové Nivy se může nejnověji pochlubit úctyhodným oceněním. Obnovený městský blok získal jedinečný mezinárodní certifikát BREEAM Communities International na úrovni Excellent. Stupeň hodnocení mluví za vše...

Tuto formu ocenění dosud ve světě získalo jen 13 (!) projektů. Lze tedy říct, že Nové Nivy patří do skutečné světové top třídy.

Partnerství s HB Reavis

Jsme velmi rádi, že jsme opět mohli přiložit ruku ke krásnému, modernímu a ekologickému dílu, jakým Nové Nivy nepochybně jsou. Díky dlouholetému partnerství s developerem HB Reavis jsme byli při tomto projektu dodavatelem koupelnové sanity a dalšího instalačního příslušenství.

Certifikát BREEAM

Certifikát BREEEAM Communities International je komplexním hodnocením ne jednoho, ale celého souboru projektů na určitém soudržném geografickém území. Dosah projektu se posuzuje hned z několika hledisek, nejdůležitějšími body jsou společenské a ekonomické faktory, možnosti bydlení a občanské vybavenosti, infrastruktura, ale – přirozeně – také energetická efektivita a environmentální aspekty.


Gratulujeme HB Reavis k ocenění a věříme, že z nové městské zóny bude mít užitek nejen bratislavský region, ale také celé Slovensko.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk